HOME     |    ABOUT     |    CATEGORIES    |     LINKS    |     CONTACT    |     SUBSCRIBE
______________________________________________________________________________________________________________________________

Gårdsplanen

Hej,

här kommer några bilder från gårdsplanen som vi låtit gräva om. Vi har modifierat formen en aning, ansat kanterna och lagt på nytt grus. Vi behöll rundeln i gårdsplanens mitt men infartsvägen fram till huset har vi gjort lite smalare. Förut var där en stor öppen plan. Nu har känslan av rundeln förstärkts samtidigt som det blir lite mindre grusade ytor att sköta om. Det blir förvisso mer gräs att klippa men det är ändå enklare att köra några extra varv med gräsklipparen än att jaga ogräs.

På bilden nedan ser ni hur det såg ut innan. Allt det gamla gruset hade sjunkit ned i marken så där var mest lera och gräs. Det var rena rama lervällingen ibland. Nu ligger där ett tjockt lager av grus, den ljusaste sort av gårdssingel som fanns att uppbringa i trakten. Det lyser verkligen upp hela gårdsplanen. Dessutom knastrar det så mysigt i gruset när man går.

Ja, just nu ser det så prydligt och välskött ut därute. Nästan så att man kan tro att det är någon annan som bor här, någon ordningsam människa :-)
Får se hur länge den prydliga känslan håller i sig, snart börjar höstlöven att singla ned...


©2010 Katarina S.A. gnistrande snö. all rights reserved.