HOME     |    ABOUT     |    CATEGORIES    |     LINKS    |     CONTACT    |     SUBSCRIBE
______________________________________________________________________________________________________________________________

Sov du lilla videung
Februari är här och vi går mot ljusare tider. Snart dags att så vårens första fröer. Det är mysigt att bläddra i frökataloger och planera för sommarens odlingar. Ska försöka göra det lite enklare i år och dra ned på antalet plantor som ska förkultiveras och istället satsa på sådant som går att odla direkt på friland. Än är det dock vinter och det är skönt att ha lite tid på sig innan trädgårdssäsongen drar igång.

Det är också skönt att byggandet och fixandet av det nya badrummet på övervåning lider mot sitt slut. Två saker återstår; måla/lasera taklisten ett sista varv och hänga på ett par dörrar på de inbyggda badrumsskåpen. Ett arbete som borde gå på max en timme. Sedan är det klart, klart klart!!!
I veckan ska jag botanisera runt bland huvudstadens butiker för att hitta något nytt mysigt att piffa till nya badrummet med. Ska bli så härligt att äntligen få ta det rummet i bruk!

Förvaringsburken på bilden har jag köpt på Ica maxi för 89 pix. Den är stor och rymlig. Funderar på att hänga den i en av bjälkarna i taket på övervåningen.

Önskar alla en bra vecka!

©2010 Katarina S.A. gnistrande snö. all rights reserved.